A Garaventa X3 egy innovatív, ferde platformos lépcsőlift, amely egyenes lépcsőkhöz lett tervezve, egyszerű és megbízható megoldást kínálva az akadálymentesítés terén. A lift 250 kg-os teherbírású, akkumulátorral működik, és vezeték nélküli hívóállomásokkal rendelkezik, így gyorsan és könnyen telepíthető.

Az X3 kiemelkedő értéket nyújt megbízhatóságával, biztonságával és innovatív technológiájával. Kereskedelmi alkalmazások esetén a lift nagyobb kapacitású akkumulátorokkal, nagyobb, előírásoknak megfelelő platformmal, valamint automatizált összecsukási és kinyitási funkciókkal rendelkezik.

A lift további jellemzői közé tartoznak a tároláskor lehajtható ívelt biztonsági karok, amelyek csökkentik a szükséges fejmagasságot; nagy, könnyen kezelhető platform vezérlőgombok, amelyek az utas felé dőlnek; fogaskerék és fogasléc meghajtási rendszer újratölthető akkumulátor működtetéssel; biztonsági szenzorok a platform alatt és az élrámpán; kézi összecsukás és kinyitás is.

Platós lift árajánlatkérés

Igyekszünk minden levélben érkezett megkeresésre, illetve platós lift árajánlat kérésre a lehető leghamarabb érdemleges választ adni.

    Lépcső hossza: a felső talajszint élétől a lépcső élein lefuttatva a mérőszalagot, a talajig mért méret

    Fénykép a lépcsőről: