Mindenhol jó, de a legjobb otthon, ahol minden megvan, ráadásul a jószomszédi viszony sem szakad meg. Ahelyett, hogy költözni kéne, egyszerűen maradhat a megszokott környezetben biztonságosan: a mozgássérült lépcsőlift felszerelésével könnyedén és kényelmesen közlekedhet a lépcsőkön. Otthon maradhat, aktívan és függetlenül élvezheti az életet a megszokott négy fal között is. A székliftek hű társukká fognak válni a mindennapokban, segítségükkel könnyedén és biztonságosan elérheti háza minden emeletét.

Egyenes és kanyarodó lépcsőlift

Különböző típusú lépcsőliftek léteznek, amelyek funkciójukban és felépítésükben eltérhetnek.

Acorn egyenes lépcsőliftek

Ha egyszerű egyenes lépcsőkre szerelhető liftet szeretne, akkor válassza az Acorn lépcsőliftet, e lépcsőlift ára 500 000 Ft-tól kezdődik, mérettől függően.

Acorn egyenes lépcsőlift
Acorn egyenes széklift
Egyenes széklift működés közben
Széklift a lépcső tetején
Lehner Alpha kanyarodó lépcsőliftek

Ha csigalépcső van a lakásban, az sem jelent akadályt, erre a lépcsőtípusra a Lehner kanyarodó széklift a megfelelő. A kanyarodó lépcsőlift kezdő ára 2,2 millió Ft, az ár attól függ, hogy milyen hosszú pályára van szükség. Ezért a megfelelő modell kiválasztásakor ügyelnie kell a lépcső méretére.

Szakembereink segítségét kérhetik ez ügyben, és a helyszín felmérésében is egyaránt, mely megkönnyíti a választást. Legyen a lépcső a lakásban, vagy akár azon kívül, nem jelent gondot, lépcsőliftek széles választékát kínáljuk beltéri és kültéri lépcsőliftből egyaránt.

 

Lépcsőlift használat közben
Sárga kanyarodó lépcsőlift
Zöld lépcsőjáró lift
Kanyarodó lépcsőlift használat közben

Érvek a lépcsőlift mellett

A széklift használata javítja életminőségét, növeli a komfortérzetét, általa nincs többé kiszolgáltatott helyzetben, mert a mozgásában korlátozott személy egyedül is tudja használni, nem kell hozzá segítség.

A székliftre Lakás akadálymentesítési támogatás igényelhető, mintegy 300.000 Ft vissza nem térítendő összegben.